BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 150€
UNIKATNOST IZDELKOV
CERTIFIKAT PRISTNOSTI
IZDELANO Z ENERGIJO

Vaši podatki bodo v dobrih rokah. Dobrodošli v družbi EMI UMETNOST IN DESIGN!

Tukaj ste pristali zato, da vas seznanimo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih varovali v skladu z načeli zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP in GDPR.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

Zakon o varovanju osebnih podatkov in evropska uredba GDPR nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, kot le določeni zaposleni ekipe Emi Umetnost in Designe Eminjana Peršič s.p. s sedežem Kidričeva 20, 5000 Nova Gorica, z P.P. 293 v nadaljevanju Emi Umetnost in Designe. Znotraj ekipe je točno določeno kdo ima dostop do le-teh in na kakšen način jih lahko uporabi. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

S posredovanjem elektronskega naslova soglašate, da:

Emi Eminjana Peršič s.p. vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih. Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ki vam je vedno na voljo ali to storite v svojem profilu.

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP in GDPR. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Dodatno pojasnilo:

Emi Eminjana Peršič s.p. bo elektronske naslove skrbno varovala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. Emi Eminjana Peršič s.p. za prijavo na elektronske novice in obveščanje o aktualnih akcijskih ponudbah ter dogodkih uporablja sistem predhodne odobritve, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.